Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 13:03

100 % aktivna i zdrava Hrvatska: Pridružite se nacionalnom projektu „Aktivna Hrvatska“

Grad Vodice i turistička zajednica Grada Vodica pozivaju sve zainteresirane da se pridruže nacionalnom projektu „Aktivna Hrvatska", koji će se održati u subotu, 28. svibnja 2016. godine u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

 

Projekt Aktivna Hrvatska ovom kampanjom osvješćivanja Hrvatsku želi učiniti 100 % aktivnom te zdravijom. Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. U Vodicama će trening voditi kineziolog Ivan Antunović uz asistenciju kolega s Kineziološkog fakulteta iz Zagrebu. Kroz program će nas voditi Renata Sopek, a s vama će svoja iskustva podijeliti i vrhunski hrvatski sportaši. Treningu mogu prisustvovati sve osobe starije od 16 godina (vježbaći između 16 i 18 godina moraju imati odobrenje roditelja).

Pozivamo Vas da se prijavite na zajednički trening kako bismo poslali snažnu poruku svim građankama i građanima Republike Hrvatske o važnosti tjelesnog vježbanja s ciljem unaprjeđenja i očuvanja zdravlja. Statistike govore da je između 69% i 92% mladih nedovoljno aktivno u Hrvatskoj. Pozivamo Vas da svojim primjerom budete uzor mladima diljem Hrvatske.

Prijavite se za vježbanje na e-mail: stipe.cigic(at)selectpr.hr ili putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr.

Projekt Aktivna Hrvatska jedan je od najbolje medijski praćenih projekata u posljednje tri godine. Događaj u Vodicama pratit će naši medijski partneri NOVA TV, Otvoreni radio, magazini "Lijepa i aktivna", "Men's Health", "Cro Life" i mnogi drugi.

Prijava za trening je besplatna a partneri i pokrovitelji projekta trud svakog vježbaća nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni: HEP majice, NIVEA prostirke za vježbanje i poklon paket proizvoda za njegu tijela, "Mg Mivela" voda Vašeg srca, "Kotany" začini te magazini „Men's Health", „Lijepa i aktivna" i „Cro LIFE".

Pročitano 3808 puta

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.