Izbori 2013

Izbori 2013 (26)

Vijesti, novosti, fotografije i video zapisi vezani za lokalne izbore 2013. godine te izbore za EU parlament

sdp-hsls
Marija Alfirev
, predsjednica vodičkog SDP-a, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Vodica i nositeljica zajedničke liste izrazila je zadovoljstvo potpisanim sporazumom i istaknula da ove tri stranke surađuju na sličnim programskim načelima kojima je cilj brži gospodarski razvoj i osmišljeni turizam, te briga o mladim školovanim kadrovima.

naslovnica-vijesti
U četvrtak 25. travnja u poslijepodnevnim satima održano je radno tematsko druženje članova i simpatizera koalicije SDP-HNS te potvrda kandidature Marije Alfirev za gradonačelnicu te Mirka Sladoljeva za dogradonačelnika Vodica.

Okupljanje je bilo na Spomen području Kozara kao simbolu borbe za dobro, ljudskost te bolji i sretniji život svih ljudi - kazala je za portal Infovodice Marija Alfirev kandidatkinja za gradonačelnicu Vodica

{datsopic:2212 left}{datsopic:2213 left}{datsopic:2214 left}{datsopic:2215 left}{datsopic:2216 left}{datsopic:2217 left}{datsopic:2218 left}{datsopic:2219 left}

naslovna-hss-hspas
Dana 21.04.2013. godine u Vodicama je potpisan sporazum o zajedničkom nastupanju na sljedećim lokalnim izborima između HSS-a i HSP-a AS na razini grada Vodica. U sporazumu potpisanom pred 40-ak članova i simpatizera obiju stranaka zaključena je platforma o razvoju grada Vodica.

naslovna-eu-izbori
Prema neslužbenom izvješću državnog izbornog povjerenstva, na prvim hrvatskim izborima za zastupnike u EU parlament na području grada Vodica od ukupno 9327 birača raspoređenih na 12 biračkih mjesta izašlo je 2063 birača odnosno 22,12%

sdp-hns-srima1
Nakon što je koalicija SDP-HNS predstavila svoje kandidate za mjesto gradonačelnice i dogradonačelnika za predstojeće lokalne izbore, jedan od prvih koraka novoosnovane koalicije bio je uspostavljanje kontakta sa lokalnim stanovništvom.

lista12-vd
Kandidati s Liste broj 12, koalicije HDZ, HSP dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno za Europski parlament iz "plave" skupine koji će večeras u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku s početkom u 18:00 sati predstaviti svoje kandidate za EU parlament, zaustavili su se nakratko Vodicama gdje su se družili sa građanima Vodica. Druženje je održano u caffe baru Dalmatino u organizaciji GO HDZ-a Vodica.

vodice-kampanel
Na temelju članka 32. i članka 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine" br. 92/10. i 23/13), Županijsko izborno povjerenstvo Šibensko - kninske županije donosi Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Vodica.

Popis možete preuzeti pdfOVDJE

loza-kandidati
Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Novinarskom domu u Šibeniku, Nezavisna lista LOZA predstavila je program i kandidate za Lokane izbore ove godine. Kandidat za gradonačelnika NL Loze je Ante Ivas mag. iur, kandidat za dogradonačelnika je Goran Vlahov mag. oecc , a kao programski strateg predstavljen je mr.sc. Ante Čičin Šain.

Predsjednik Nezavisne liste Loza Ivica Ledenko pozvao je sve naše građane bez obzira na stranačke boje, od takozvane ljevice do desnice, sve one koji žele napredak Vodica, da podrže tim NL Loza.

-Od Vodica moj tim i ja želimo napraviti prepoznatljivu, modernu i uspješnu sredinu za život, iza nas stoje razrađeni i konkretni projekti, temeljeni kako na našoj posebnosti i tradiciji tako i na trenutnoj situaciji i općim mogućnostima.
Program, odnosno ti realni razvojni projekti bazirani su na najnovijim strateškom promišljanju stručnjaka svih profila uvažavajući pritom sve specifičnosti kako samih Vodica tako i Srime, Prvić Šepurine, Prvić Luke, Gačeleza, Čiste Velike, Čiste Male, Grabovaca.
Program je podijeljen na nekoliko strateških odrednica čija realizacija jamči Vodicama daljnji razvoj i prosperitet u narednih minimalno 50 godina - naglasio je u svom izlaganju Ivica Ledenko

Projekte te sažatak sa današnje konferencije NL Loza možete preuzeti pdfOVDJE

vodice-panorama
Portal Infovodice nastojat će pratiti tekstom, slikom i video tijek ovogodišnjih lokalnih izbora. Političkim strankama dajemo mogućnost da se preko našeg portala kvalitetno predstave.

Četvrtak, 07 Ožujak 2013 13:09

Osnovan ogranak HSLS-a u Vodicama

hslsU nedjelju, 03.03.2013. godine, održana je osnivačka skupština HSLS-a Vodice na kojoj je predsjednikom jednoglasno imenovan Živko Paić. Za potpredsjednika izabran je Goran Jonjić, a za tajnicu Ines Knežević.
Novoizabrani predsjednik Ogranka zahvalio se na ukazanom povjerenju, te je istaknuo kako Ogranak započinje rad s kvalitetnim novim kadrom, te se nada da će građani Vodica to prepoznati i priključiti se radu i akcijama koje slijede.
Također, osnivačkoj skupštini nazočio je i predsjednik ŽO HSLS-a Joso Slamić koji je izrazio zadovoljstvo osnivanjem Ogranka HSLS-a u Vodicama.

Stranica 2 od 2

Impresum


INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
[email protected]

Izdavač:
Obrt HORSE
vlasnik Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]
OIB: 74544876796

Glavni urednik:
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
mob: 098 525 480
e-mail: [email protected]

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Patrik Patafta - Sport
Paško Rokić - Moje misto

Kolumnisti:
Jasminka Fisher Gavranović
Stipe Šprljan

Uvjeti korištenja

 

Please publish modules in offcanvas position.